pikequeen

Presentation

URL:    http://pikequeen.bloggplatsen.se
Registrerad:    2017-04-24 08:15
Senast inloggad:    2019-02-06 13:01
Bloggtitel:    pikequeen
Förnamn:    Natali Luna PikeQueen
Efternamn:    Sundkvist
Län:    Västerbottens län
Kommun:    Umeå
Ort:    Holmsund
Intressen:    fiske, Gädda, Abborre, Ismete, spinnfiske, flugfiske, mete, fiske som livstil,

Sedan barnsben, ungefär när jag började kunna gå, har jag fiskat. De bästa minnena från uppväxten var just när jag låg på bryggan ute i "min tjärn" med en liten metrev och krok, där jag kunde se abborren nappa på masken. Där drag jag också min första gädda vid tre års ålder, då är en 1 kilos gädda en gigant.


För tre år sedan blev jag rätt svårt sjuk och det har stadigt blivit värre. Lever nu med hemtjänst, ledsagare och använder ofta rullator. Dock har fisket blivit min ventil för att kunna fortsätta. När jag fiskar glömmer jag oftast och fokuserar bara på när fisken hugger! Dock skulle detta inte vara möjligt utan ledsagare och goda vänner som hjälper mig ut. Tack alla underbara människor i min närhet!


Har sista åren börjat med riktad fiske mot större gädda. Visst har jag lyckats rätt bra. 2017 har jag fått 6 gäddor över 1 meter. Jag har kommit ytterligare en bit kunskapsmässigt om att läsa fisk, vatten, välja beten och utrustning. Min kunskap om just gädda strävar jag fortfarande efter att bli ännu djupare. Att verkligen kunna fisken, läsa vattnen och veta exakt vad som kan funka i vilka vatten, temperatur, årstid, väder och vind. Att alltid sträva mot att lära sig mera. Att inse att man aldrig är fullärd.


Att fiska handlar inte bar aom att få stora fiskar, utan om upplevelsen. Mitt mål i livet är att få testa all fiske. Att få testa fiska stör, musky, lax i kanada, tonfisk, goliat grouper, tigerfish, nilabborre, bonefish. Jag vill testa allt! Nu kommer jag ju knappast få testa allt. Men jag vet att så småningom kommer jag att få uppleva ännu mera.


Då jag är sjuk och har rätt stora rörelsehinder så är jag beroende av andra för att komma ut. Än så länge kan jag ta in min fisk själv och den dagen jag inte kan hantera min kommande 10 eller 15 kg gädda själv, då kommer jag kanske inte finna lika stor glädje i fisket. Men jag är beroende av andra att ta mig ut, få hjälp att köra båt, bära grejor osv. 


Har du en upplevelse eller fiskevatten som du vill dela uppskattar jag väldigt gärna en inbjudan! Du gör min dag om du vill bjuda in mig till en fisketur, var du än är i landet eller världen.   

Presentation


Fiskar det mesta, stort som smått.
Har lite sjukdomar som gör mig rätt svårt sängliggande i perioder, har ledsagare och vänner som hjälper mig ut och fiska. Pb Gädda 9.76 kg/ 113 cm. Abborre 1.1 kg. Torsk. 17.3 kg. Hälleflundra 10 kg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ pikequeen med Blogkeen
Följ pikequeen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se